Krsand.no - Bilder og info fra Kristiansand
Bystranda akkurat nå!
Bystranda i Kristiansand er stedet når sola steiker! Og gjør den ikke det, ja tar du heller badet innendørs i Aquarama, rett bak strandkanten. Og foretrekker du å sole deg på gress fremfor finkornet sand, trasker du bort til Nupenparken like ved. Når du ligger med "tean i tanga" på bystranda, kan du høre måker og snekker som glir ut byfjorden, samtidig som du hører vinden leke i palmebladene bak deg. Om det er sant? Selvfølgelig! Se bare på bildene under! Her kan du se de siste bildene fra #Bystranda og #Aquaramakristiansand og #Nupenparken lagt ut på Instragram...
Noe på hjertet om Bystranda i Kristiansand?
Vet du om noe som skjer på Bystranda? Tips til hva man bør gjøre der? Gode historier? Spørsmål? Legg igjen din kommentar nedrst på siden. Takk!
 
 
 
 
 
 
Noe du vil si om Bystranda?
Under kan du dele det du har på hjertet om bystranda, enten det er råd, tips, spørsmål eller historier. Hold en saklig tone! PS! Ikke kommentér bildene over, de skiftes ut hele tiden.
 
 
 
 
 

Bildene som vises på denne siden er offentlig tilgjengelige bilder merket med hashtag #bystranda, #nupenparken, #aquaramakrs og #aquaramakristiansand på bildedelingstjenesten Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Krsand.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?