Krsand.no - Bilder og info fra Kristiansand
Skjærgården akkurat nå!
Skjærgården i Kristiansandsområdet må bare oppleves! Få inspirasjon av bildene derfra under, og besøk den selv så snart du kan! Om du er så heldig å disponere egen båt, da venter et eventyr (med mange undervannsskjær og grunner - husk kart!). Men landkrabber; fortvil ikke! Om sommeren går det egen Badebåt som frakter deg til skjærgårdsperlene Bragdøya, Dvergsøya og Randøya for en billig penge, og du kan også ta sightseeingbåten M/B Øya gjennom Blindleia. Men hysj - nok snakk! Nyt heller bildene under hashtagget på Instagram med de mest populære plassene i Skjærgården...
Noe på hjertet om Skjærgården i Kristiansand?
Har du tips om skjærgårdsperler i Kristiansandsområdet? Hvor bruker du å legge til med båten på smeigedager? Noe man MÅ få med seg i skjærgården? Eller kanskje plasser som er oppskrytte? Del dine erfaringer fra skjærgården i Kristiansand nederst på siden, eller kom gjerene med spørsmål om du har noen.
 
 
 
 
 
 
Noe du vil si om Skjærgården?
Del dine beste tips fra skjærgården i Kristiansand under. Da blir vi og mange andre sjøulker veldig glade. Takk!
 
 
 
 
 

Bildene som vises på denne siden er bilder merket med hashtags fra de vanliste utfartsstedene i skjærgården (eksempelvis #bragdøya, #dvergsøya, #oksøy, #blindleia m.fl.) på bildedelingstjenesten Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Krsand.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?