Krsand.no - Bilder og info fra Kristiansand
Start akkurat nå!
At Start er Sørlandets store stolthet på fotballfronten, det er det ingen som helst tvil om. Elleve mann med bein av stål som kan varme fiskesuppe med sin makrellfotball... Men synes du det er lenge å vente til neste kamp for å få se laget og føle stemningen igjen? Da kan du sjekke ut de siste bildene av Start, supporterne og fra Sør Arena her! Nedenfor ligger de siste bildene av #IKStart og fra #SørArena som er publisert på Instagram + de som hashtagget med #makrellfotball da, såklart. Kos deg!
Noe på hjertet om Start i Kristiansand?
Mange har sterke meninger om Start. Del dem gjerne ved å legge inn en kommentar nederst på denne siden. Takk!
 
 
 
 
 
 
Noe du vil si om Start?
Si det du har på hjertet om start! Men hold en saklig tone, og styr unna sjikane! Hva med et gledesutbrudd? Du bestemmer!
 
 
 
 
 

Bildene som vises på denne siden er offentlig tilgjengelige bilder merket med hashtag #ikstart, #sørarena, "startfotball og #makrellfotball på bildedelingstjenesten Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Krsand.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?